Käännösten teettäminen ja käännösten tilaus yrityksille Helsingissä

Espoolainen Nomalux oy tarjoaa asiantuntevaa käännöspalvelua useilla eri kielillä. Kun tarvitset taidokasta käännöspalvelua, kannattaa kääntyä puoleemme. Meiltä saat tekniset, kaupalliset ja hallinnolliset käännökset mm. seuraavilla kielillä: englanti, espanja, hollanti, italia, kiina, latvia, liettua, norja, portugali, puola, ranska, ruotsi, saksa, tanska, tšekki, unkari, venäjä ja viro.

Tarvitsetko käännöspalveluja jollain muulla kielellä? Ota yhteyttä!

Monipuoliset käännöspalvelut eri alojen tarpeisiin

Kääntäjiemme joukossa on sekä tekniikan että kaupan ammattilaisia. Yhteistyöverkkoomme kuuluu useita ulkomaisia käännöstoimistoja, joten pystymme tarjoamaan palveluita useilla eri kielillä.

Meiltä saat käännökset mm. seuraaville aloille:

  • Elektroniikka
  • Konetekniikka
  • Sairaalatekniikka
  • Sähkötekniikka
  • Turvallisuustekniikka
  • Ympäristötekniikka

Viralliset käännökset auktorisoiduilta kääntäjiltä

Nomalux oy:llä on myös auktorisoituja kääntäjiä, jotka tekevät virallisia käännöksiä useilla kielillä. Meiltä saat pätevät viralliset käännökset. Laadimme ammattitaitoisesti esimerkiksi englannin käännökset, ruotsin käännökset, ranskan käännökset sekä saksan käännökset. Tutustu myös laatujärjestelmäämme!

Asiantunteva ja luotettava

Espoossa toimivan Nomalux oy:n käännöspalvelu perustuu aina asiantuntemukseen ja luotettavuuteen. Nomalux oy on Suomen käännöstoimistojen liiton jäsen ja sen kääntäjäkunta koostuu alan osaajista. Ota yhteyttä ja kysy lisää käännöspalveluista!

Yhteydenottolomake

Olemme SoMessa:

Facebook